','auto');ga('send', 'pageview');

QUI SOM - Reserva Serra Boumort: Excursions 4x4, Senderisme

Vaya al Contenido

Qui som i que fem


SERRA BOUMORT ofereix la possibilitat de visitar, amb vehicle 4x4 o senderisme, la Reserva Nacional de Caça de Boumort, que ens ofereix una varietat de recorreguts molt amplia, a sumar les diferentes vertens i punts d'entrada a aquest, amb bones vistes i la possibilitat de veure fauna en estat salvatge. Una de les activitats estrelles de la reserva es la Brama del Cervól (Setembre-Octubre), on destaquem  les sensacions d'un davant el bram dels mascles en un paisatge inolvidable, i  gaudir de sortides i postes de sol inolvidables.

SERRA BOUMORT tambe ofereix el servei de llançadera al Congots de Montrebei, per les persones que volguin fer el seu recorregut integre.

Allotjament

SERRA BOUMORT esta adherit a la campanya turística de Vine al Pallars Viu el Jussà.Escolta la nostra música que ens fa tornar


Entrar a la Reserva del Boumort no només és veure la natura, sentir els seus sorolls i la quantitat d'olors que ens penetren al cap. La visita per si mateixa és enriquidora i una de les poques experiències que recordaràs sempre. Però no s'acaba ací. És quan estàs en el dia a dia, que sents melodies i cançons que et fan recordar les postes de sol viscudes, els brams del cérvols, el vol dels carronyaires, el vent que fa bellugar els boscos de pins, els prats verds escenaris dels ramats de cérvols i el silenci de les muntanyes. Ací podràs escoltar la música que, a nosaltres, ens fa tornar a viure tots els moments que gaudim quan estem a la Reserva. I volem compartir-ho amb vosaltres, que heu estat a la Reserva. Pels que no han estat mai a la Reserva, és un regal que us mostra el que podeu sentir. Gràcies.

Mesures preventives COVID19

- Neteja del vehicle 4x4 entre cada servei.
- Ús de mascaretes durant els itineraris amb vehicle. En cercles familiars no cal mascareta.
- En senderisme o observació, sense mascareta, mantenint la distància social.
NDM GESTIO I SERVEIS, SL. C/ Flamicell, 7, baix 2o. 25500 - LA POBLA DE SEGUR (Pallars Jussà - Lleida)
Regreso al contenido